Num Axes Franta

Producator: num axes franta

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
Canicalm Premium pareri
Ai folosit CANICALM PREMIUM zgarda antilatrat? Aici va aparea postata parerea ta. Citeste ce spun oamenii care au cumparat acest produs.
Contactati-ne
FDGEHRJTKYL UIÓGHHGJHJKLK
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCTYIUKILOL9OLINM
10 RON
CANICALM SONIC (IKI SONIC) zgarda cu vibratii si ultrasunete
Zgarda antilatrat cu vibratii si/sau ultrasunete.Cea mai performanta zgarda antilatrat cu vibratii si/sau ultrasunete.CANICALM SONIC produs nou rebrenduit din- IKI SONIC are cele mai multe sanse de succes.Zgarda antilatrat cu vibratii produsa in Franta de o calitate ireprosabila fiabilitate mare si garantie 2 ani.O zgarda antilatrat cu ultrasunete blanda pentru caini sensibili care vor sa invete dar care latra excesiv in lipsa stapanului.Lichidare stoc
277 RON 270 RON
Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC
Zgarda antilatrat cu ultrasunete Canicalm Sonic-Iki Sonic este o zgarda de calitate de mici dimensiuni care simte vibratia corzilor vocale prin intermediul unui senzor central.
277 RON 270 RON
Zgarda caini antilatrat Canicalm First
Zgarda Canicalm First este prima zgarda ca duritate dupa zgarzile cu ultrasunete, este o zgarda blanda care sanctioneaza doar latratul puternic excesiv.
275 RON 270 RON
Canicalm First Electrica
Zgarda Canicalm First Electrica la pret promotional cu distanta dintre socuri mult marita.Zgarda antilatrat blanda care permite cainelui sa se linisteasca usurand procesul de dresaj dar si lungindu-l totodata.
295 RON 290 RON
Zgarda Canicalm First Antilatrat
Canicalm First la pret redus, Zgarda antilatrat cu socuri, complet automata si blanda totodata.Zgarda antilatrat Canicalm First se remarca prin simplitatea in utilizare pretul mic si latura blanda a setarilor.
295 RON
Canicalm Zgarda Antilatrat
Canicalm Zgarda Antilatrat O zarda antilatrat simpla ieftina si eficienta. Lungimea electrozilor este marita special pentru blana mai lunga. Pret mic , sensibilitate reglabila ,simplitate in utilizare ,robustete.
335 RON 300 RON