Parerile utilizatorilor Canicalm

Parerile utilizatorilor Canicalm

Parerile utilizatorilor Canicalm
Disponibilitate: LA COMANDA  
Pret:  Contactati-ne pentru pret
EUGEN REILEANU :
Am cumparat una acum o saptamana. A avut rezultate impresionante la 10 minute dupa ce am puso cainelui. Problema rezolvata. Multumesc pentru sfaturile de la telefon.

REKA:
Servicii de calitate si produse super. Zgarda Canicalm este usor de folosit si 100% eficient.

INGINER. PANAIT:
Sunt mulumit de produsul cumparat de la dvs (zgarda antilatrat CANICALM). Nu mai am nici un fel de probleme cu cainele. Multumesc, Inginer Cristian Panait

CRISTIAN:
Garantat 100%. Nu mai am nici un fel de problema cu cainele care inainte nu se mai oprea din latrat.

ALINA:
Am cumparat zgarda acum cateva zile pt. un Husky. Pt. cei care nu stiu Husky f. rar latra, insa urla ingrozitor. A functionat perfect, o recomand din tot sufletul, sunt f. multumita de ea!

TOMOSAN EUSEBIU:
De zgarda am fost multumit, de rezultate la fel dar, trebuie sa spun si ce nu-mi place. Se putea sa fie mai bine protejata de apa. Sincer. Are 2 capace de cauciuc pe care cainele meu (Dog Argentinian) a reusit sa le dea cumva laoparte cu limba si a bagat bale in ea. Recunosc ca, am scurso de bale. Era plina inauntru. Am trimiso la service in garantie dar mi-au spus ca citez "orice lichid care ajunge la electronica o strica si ca asta nu e defect de fabricatie este neatentie in utilizare". Poate au dreptate dar pe certificatul de garantie zice sa o protejezi de apa nu de bale. Deci eu nu sunt chiar multumit. Am comandat alta ca fara zgarda antilatrat vine politia la usa si incerc sai lipesc capacelele alea cu ceva ca al meu are limba lunga.

ITALIANU :
Merge perfect. Ma disperase cainele cu galagia.!!!
Opinii clienti
Nu exista comentarii despre Parerile utilizatorilor Canicalm.
Adauga opinia ta pentru Parerile utilizatorilor Canicalm


Campurile marcate cu * sunt obligatorii:
Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha

Poduse asemanatoare cu Parerile utilizatorilor Canicalm