Promotii

Promotii

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
Canicalm Premium zgarda Antilatrat
Canicalm Premium zgarda Antilatrat la cel mai mic pret este o zgarda antilatrat complet rezistenta la apa ,de mici dimensiuni cu 4 moduri de lucru, waterproof cu detectia vibratiei corzilor vocale ,sensibilitate reglabila ,usor de folosit ,mica si usoara.
429 RON 420 RON
Zgarda Canicalm Premium electrica
Zgarda Canicalm Premium electrica cu socuri la pret special.Canicalm premium este o zgarda electrica antilatrat complet rezistenta la apa ,de mici dimensiuni cu 4 moduri de lucru.
429 RON 424 RON
Zgarda suplimentara pentru CANIFUGUE MIX
Zgarda suplimentara la pret redus, indicata pentru controlul si dresajul cainilor este compatibila cu sistemul CANIFUGE si CANIFUGUE MIX.
426 RON 425 RON
ZGARDA SUPLIMENTARA CANIFUGUE SMALL
Nu va mai faceti griji pentru fuga din curte a cainelui sau pisicii dvs. Cu ajutorul perimetrului Canifugue Small, veti pastra animalutul in libertate totala, intr-un perimetru pe care l-ati definit.
526 RON 426 RON
Zgarzi antilatrat IKI Pulse
Zgarda antilatrat cu socuri IKI Pulse este cu siguranta cea mai performanta zgarda antilatrat. Zgarda antilatrat profesionala folosita mai ales de crescatori si pensiuni canine.Foarte versatila poate fi folosita la orice caine fie el mic, mare,sensibil sau dificil. Zgarda antilatrat cu acumulator reincarcabil inclus si setari externe cu cheita magnetica. Vrei ce e mai bun? Zgarda antilatrat iki Pulse este produsul pentru folosire intensiva. [clona]URGENT LICHIDARE STOC
535 RON 530 RON
ZGARDA ANTILATRAT pentru CAINE MIC
NOU- Zgarada antilatrat pentru rase mici de caini, Eyenimal Small Bark Control. Acumulator reincarcabil,Corectii progresive, dimensiuni si greutate foarte mica.
535 RON 533 RON
Zgarda electrica antilatrat IKI Pulse
Zgarda antilatrat IKI Pulse la pret redus este cu siguranta cea mai performanta zgarda antilatrat existenta pe piata.
575 RON 535 RON
Zgarda dresaj suplimentara CANICOM
Zgarda suplimentara pentru dresaj la cel mai mic pret, compatibila cu toate receptoarele din gama CANICOM.-lichidare stoc-2 buc disponibile
575 RON 555 RON

Stiri

 • Plecarea in concediu o problema??
  Cu noi ati scapat de griji !
  Oferim pentru animalutul tau cazare de 5 stele si foarte multa dragoste.

  Pensiunea de animale BELLA este o minipensiune de lux.

  Receptivi la sugestiile clientilor nostrii ne straduim sa asiguram tot confortul micilor nostrii locatari la preturi modice.

  http://www.hotelanimale.ro

Parteneri

Saptamanal

Recomandate