Zgarda antilatrat

Categorii disponibile Zgarda Antilatrat

Zgarda Antilatrat

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
Zgarda Canicalm First Antilatrat
Canicalm First la pret redus, Zgarda antilatrat cu socuri, complet automata si blanda totodata.Zgarda antilatrat Canicalm First se remarca prin simplitatea in utilizare pretul mic si latura blanda a setarilor.
295 RON
Zgarda Impulsuri Canicalm Antilatrat
Zgarda Impulsuri Canicalm Antilatrat la pret redus este o zgarda antilatrat cu impulsuri gandita pentru cainii medii si mari cu blana lunga si medie.
300 RON
Zgarda electronica Caini Mari
Zgarda antilatrat Canicalm electrica la pret promotional este o zgarda cu impulsuri gandita pentru cainii medii si mari cu blana lunga si medie. O zarda antilatrat ieftina, simpla, eficienta. Punctele forte ale acestei zgarzi antilatrat pentru rase medii si mari.
318 RON 300 RON
PROMOTIE! Zgarda Canicalm Excel Antilatrat
Zgarda antilatrat Canicalm Excel face parte din categoria zgarzi antilatrat blande, umane. O zgarda antilatrat de mici dimensiuni folosita cu precadere la rasele mici si medii dar care poate fi folosita si la rasele mari.-Lichidare stoc-2 buc disponibile
484 RON 420 RON
Zgarda Canicalm Premium electrica
Zgarda Canicalm Premium electrica cu socuri la pret special.Canicalm premium este o zgarda electrica antilatrat complet rezistenta la apa ,de mici dimensiuni cu 4 moduri de lucru.
429 RON 424 RON
Zgarda Canicalm Premium antilatrat
Zgarda antilatrat profesionala cu socuri pentru caini mici, medii , mari. Zgarda antilatrat canicalm premium este o zgarda antilatrat complet rezistenta la apa ,de mici dimensiuni cu 4 moduri de lucru.-lichidare stoc-2 buc disponibile
429 RON
ZGARDA ANTILATRAT pentru CAINE MIC
NOU- Zgarada antilatrat pentru rase mici de caini, Eyenimal Small Bark Control. Acumulator reincarcabil,Corectii progresive, dimensiuni si greutate foarte mica.
535 RON 533 RON
Zgarda electrica antilatrat IKI Pulse
Zgarda antilatrat IKI Pulse la pret redus este cu siguranta cea mai performanta zgarda antilatrat existenta pe piata.
575 RON 535 RON