PROMOTIE! Zgarda Canicalm Excel Antilatrat

PROMOTIE! Zgarda Canicalm Excel Antilatrat

PROMOTIE! Zgarda Canicalm Excel Antilatrat
Producator: Num-Axes (Franta)
Disponibilitate: IN STOC 4    
Pret: 484 RON PROMOTIE
Pret:  420 RON  (TVA inclus)
Zgarda antilatrat Canicalm Excel la pret redus se remarca prin protectiile de suprastimulare si prin siguranta crescuta in exploatare

O zgarda antilatrat fara corectii false la care puteti face cu usurinta din exterior toate setarile necesare.

Reglarea sensibilitatii manual din exterior ,pornirea si oprirea cat si schimbarea programelor de lucru cu o cheita magnetica . Aceasta cheita avand si rol de siguranta suplimentara pentru a nu putea fi manevrata de persoane straine sau copii. Canicalm Excel este aleasa cu precadere de stapanii care isi iubesc excesiv cainele si pentru care nimic nu este prea mult cand este vorba de animalutul lor , animalut care din pacate are o problema cu galagia excesiva .

In general este folosita la cateii mici deoarece poate fi foarte blanda si greutatea si dimensiunile dispozitivului sunt cele mai reduse. Din cauza caracterului cam prea bland pentru unii, pentru a vedea rezultate notabile trebuie sa asteptati de obicei cateva ore la primele purtari.In primele zile cainele va specula perioadele de protectie la suprastimulare si va mai latra dar pe masura ce va trece timpul se va dezvata de acest obicei .

In functie de caracterul cainelui acesta va inceta total sa faca galagie sau va mai latra dar fara sa mai deranjeze cu perioade lungi de latrat fara rost. Daca aveti timp si rabdare pentru a scapa de galagia fara rost si considerati ca este mai important sa va pedepsiti catelul cat mai putin decat sa rezolvati problema instant, atunci aceasta zgarda antilatrat este cea mai potrivita.

Avantaje:

- setari externe

- curelusa usoara si finuta de calitate

- dimensiuni reduse si foarte usoara (recomandata pentru rase mici dar nu numai)

- rezistenta la apa

- caracter bland (umana)


Proprietati :

- activare prin vibratia corzilor vocale (fara corectii false)

- sensibilitate reglabila

- semnal sonor de avertizare si impulsuri statice reglabile


Moduri de lucru :

4 moduri de lucru sunt disponibile pentru a putea ajusta aceasta zgarda antilatrat la caracterul cainelui dv.

       - doar semnal sonor

       - semnal sonor + impuls slab (pentru caini mici si sensibili)

       - semnal sonor + stimulare progresiva ( se adapteaza singura la caracterul cainelui )

       - semnal sonor + stimulare puternica ( pentru caini dificili)

       - chiar daca alegeti programul cu stimulare puternica aceasta zgarda este oricum una mai blanda datorita programului de protectie la suprastimulare, astfel incat daca cainele este corectat de mai multe ori la rand zgarda se opreste din corectii pentru 3 minute. Intra singura in modul de lucru sanctionand primul latrat doar cu semnal sonor. Mai mult in orice moment daca perioada de liniste depaseste 30 secunde, aceasta zgarda antilatrat se reseteaza de la nivelul 0 de corectie (doar sonor)Autonomie :

- 2-ani garantie

- waterproof

- viata bateriei aproximativ 3 luni

 

Specificatii :

- greutate 77g cu bateria inclusa (foarte usoara)

- dimensiuni : 60 x35 x 37 mm ( foarte mica)

- baterie: 1 3-V CR2 Lithium battery (inclusa)

- curelusa albastra finuta si de calitate - lungime 64 cm – ajustabila intre 17 si  55 cm

Va sfatuim sa cititi informatiile despre zgarzile antilatrat puse la dispozitie de expertii nostri in dresaj si psihologie canina. Sunt informatii spunem noi pretioase care vin din experienta folosirii si testarii acestor produse timp de multi ani. Informatii care va vor fi cu siguranta de ajutor in alegerea corecta a zgarzii antilatrat ce se potriveste cel mai bine cainelui dumneavoastra.
Urmariti filmuletul despre acest produs si veti vedea ce contine pachetul si cum sa reglati si sa folositi la maxim aceasta zgarda antilatrat.
Imagini suplimentare
Poduse asemanatoare cu PROMOTIE! Zgarda Canicalm Excel Antilatrat