Zgarda electrica ,zgarzi electrice ,zgarda electronica ,zgarzi electro

Categorii disponibile Zgarda Electrica

Zgarda Electrica

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
Canicalm First Electrica
Zgarda Canicalm First Electrica la pret promotional cu distanta dintre socuri mult marita.Zgarda antilatrat blanda care permite cainelui sa se linisteasca usurand procesul de dresaj dar si lungindu-l totodata.
295 RON 290 RON
Zgarda electronica Caini Mari
Zgarda antilatrat Canicalm electrica la pret promotional este o zgarda cu impulsuri gandita pentru cainii medii si mari cu blana lunga si medie. O zarda antilatrat ieftina, simpla, eficienta. Punctele forte ale acestei zgarzi antilatrat pentru rase medii si mari.
318 RON 300 RON
Zgarda Canicalm Premium electrica
Zgarda Canicalm Premium electrica cu socuri la pret special.Canicalm premium este o zgarda electrica antilatrat complet rezistenta la apa ,de mici dimensiuni cu 4 moduri de lucru.
429 RON 424 RON
ZGARDA ANTILATRAT pentru CAINE MIC
NOU- Zgarada antilatrat pentru rase mici de caini, Eyenimal Small Bark Control. Acumulator reincarcabil,Corectii progresive, dimensiuni si greutate foarte mica.
535 RON 533 RON
Zgarda Electrica
Zgarda electrica IKI Pulse este cu siguranta cea mai performanta zgarda antilatrat existenta pe piata. Zgarda electrica antilatrat profesionala folosita mai ales de crescatori si pensiuni canine. Zgarda electrica antilatrat pentru toate taliile si rasele cu acumulator reincarcabil inclus si setari externe cu cheita magnetica. Vrei ce e mai bun? Zgarda antilatrat iki Pulse este produsul pentru folosire intensiva. [clona]
535 RON
Zgarda dresaj suplimentara CANICOM
Zgarda suplimentara pentru dresaj la cel mai mic pret, compatibila cu toate receptoarele din gama CANICOM.-lichidare stoc-2 buc disponibile
575 RON 555 RON
Zgarda vanatoare suplimentara CANICOM
Zgarda suplimentara pentru vanatoare la cel mai mic pret, compatibila cu toate receptoarele din gama CANICOM.
575 RON 570 RON
Zgarda dresaj suplimentara CANICOM 5
Zgarda suplimentara pentru dresaj la pret promotional, compatibila cu toate receptoarele din gama CANICOM 5.
575 RON 570 RON