zgarzi antilatrat ,zgarzi electrice ,zgarzi cu socuri

Categorii disponibile Zgarzi Antilatrat

Zgarzi Antilatrat

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
CANICALM SONIC (IKI SONIC) zgarda cu vibratii si ultrasunete
Zgarda antilatrat cu vibratii si/sau ultrasunete.Cea mai performanta zgarda antilatrat cu vibratii si/sau ultrasunete.CANICALM SONIC produs nou rebrenduit din- IKI SONIC are cele mai multe sanse de succes.Zgarda antilatrat cu vibratii produsa in Franta de o calitate ireprosabila fiabilitate mare si garantie 2 ani.O zgarda antilatrat cu ultrasunete blanda pentru caini sensibili care vor sa invete dar care latra excesiv in lipsa stapanului.Lichidare stoc
277 RON 270 RON
Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC
Zgarda antilatrat cu ultrasunete Canicalm Sonic-Iki Sonic este o zgarda de calitate de mici dimensiuni care simte vibratia corzilor vocale prin intermediul unui senzor central.
277 RON 270 RON
Zgarda caini antilatrat Canicalm First
Zgarda Canicalm First este prima zgarda ca duritate dupa zgarzile cu ultrasunete, este o zgarda blanda care sanctioneaza doar latratul puternic excesiv.
275 RON 270 RON
Canicalm Zgarda Antilatrat
Canicalm Zgarda Antilatrat O zarda antilatrat simpla ieftina si eficienta. Lungimea electrozilor este marita special pentru blana mai lunga. Pret mic , sensibilitate reglabila ,simplitate in utilizare ,robustete.
335 RON 300 RON
Dispozitiv ANTILATRAT cu ULTRASUNETE pentru exterior si interior
dispozitiv impotriva latratului cu ultrasunete performant pentru exterior si interior
325 RON 300 RON
Canicalm Premium zgarda Antilatrat
Canicalm Premium zgarda Antilatrat la cel mai mic pret este o zgarda antilatrat complet rezistenta la apa ,de mici dimensiuni cu 4 moduri de lucru, waterproof cu detectia vibratiei corzilor vocale ,sensibilitate reglabila ,usor de folosit ,mica si usoara.
429 RON 310 RON
Zgarzi antilatrat IKI Pulse
Zgarda antilatrat cu socuri IKI Pulse este cu siguranta cea mai performanta zgarda antilatrat. Zgarda antilatrat profesionala folosita mai ales de crescatori si pensiuni canine.Foarte versatila poate fi folosita la orice caine fie el mic, mare,sensibil sau dificil. Zgarda antilatrat cu acumulator reincarcabil inclus si setari externe cu cheita magnetica. Vrei ce e mai bun? Zgarda antilatrat iki Pulse este produsul pentru folosire intensiva. [clona]URGENT LICHIDARE STOC
535 RON 530 RON
ZGARDA ANTILATRAT pentru CAINE MIC
NOU- Zgarada antilatrat pentru rase mici de caini, Eyenimal Small Bark Control. Acumulator reincarcabil,Corectii progresive, dimensiuni si greutate foarte mica.
535 RON 533 RON