Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC

Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC

Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC
Cod intern: iki sonic
Producator: Num-Axes (Franta)
Disponibilitate: IN STOC 53    
Pret: 277 RON PROMOTIE
Pret:  270 RON  (TVA inclus)
Zgarda antilatrat cu ultrasunete Canicalm Sonic- Iki Sonic este o zgarda de calitate de mici dimensiuni care simte vibratia corzilor vocale prin intermediul unui senzor central.Canicalm Sonic- IKI SONIC Zgarda antilatrat cu ultrasunete si/sau vibratii.Canicalm Sonic- Iki sonic o zgarda antilatrat profesionala produsa in Franta la o calitate extraordinara.

In cazul in care cainele are blana lunga, in pachet exista un senzor de schimb pentru blana lunga. In momentul in care zgarda sesizeaza un latrat reactioneaza emitand ultrasunete , vibratii sau amandoua la un loc in functie de setarea aleasa de dv.

Daca aveti un catel mai sensibil care are un caracter echilibrat si care de obicei asculta si vrea sa invete ,aceasta zgarda antilatrat cu ultrasunete reuseste sa il dezvete in cateva zile de latratul excesiv . Este ca un dresor intotdeauna pe faza care printr-un disconfort minim reuseste sa scoata cainele din starea aceea de latrat fara rost si sa-l distraga dezvatindu-l astfel sa latre in nestire.

De obicei zgarzile cu ultrasunete sunt zgarzi blande cu sanse mai mici de reusita dar dupa ani de cercetari aceste sanse au fost crescute cu acest produs. Frecventele alese si vibratia prezenta la corectie reuseste in multe cazuri sa rezolve partial sau total problema.

Pentru rezultate cu sanse de 99,9 la suta va sfatuim sa mergeti catre zgarzile cu socuri . Daca vreti totusi sa incercati intai o varianta mai blanda, Iki sonic este de departe o alegere excelenta. Produsa in Franta, Garantie 2 ani.

Pentru mai multe detalii si pentru a vedea ce veti primi in pachet dar si cum se foloseste dati Clik pe filmuletul de mai jos.Atasamente Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC
Ghid de utilizare 1: Download
Ghid de utilizare 2: Download
Opinii clienti
Nume: VCTORITA PARLEA
Data: 01.04.2014,07:29
Mesaj: Eu am 2. La cel tanar a avut efect imediat asta cu ultrasunete. La labradorul de 7 ani nu. la el am luat Canicalm cu socuri si am avut liniste instant.
Adauga opinia ta pentru Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC


Campurile marcate cu * sunt obligatorii:
Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha

Poduse asemanatoare cu Zgarda cu ultrasunete Canicalm Sonic - IKI SONIC